Στα ερυθρόλευκα ο Ηλίας Βλάχος

Με την ηρεμία να έχει επανέλθει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, μετά το άνετο πέρασμα από την Αγχίαλο, όλοι στο αγωνιστικό τμήμα έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον Αίαντα στη Σούρπη. Η Αγία Άννα έχει τοποθετήσει ψηλότερα τον πήχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου είναι αποφασισμένοι να μην δώσουν δικαιώματα για άλλα “στραβοπατήματα” που θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην βαθμολογία.

Η διοίκηση παράλληλα εργάζεται για την ενίσχυση του ρόστερ της και πλέον επικεντρώνεται σε δύο νευραλγικές θέσεις. Σέντερ φορ και επιτελικός μέσος είναι στις άμεσες προτεραιότητες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για τη θέση του επιθετικού οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ηλία Βλάχο αλλά και με τον Θησέα για την παραχώρησή του. Ο 26χρονος σέντερ φορ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς βρίσκεται μονίμως στην κορυφή των σκόρερ των πρωταθλημάτων που λαμβάνει μέρος και ένα φλερτ που είχε αρχίσει το καλοκαίρι καταλήγει σε “γάμο” λίγους μήνες αργότερα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου για τη θέση του επιθετικού έχει κάνει επαφή και με τον Ρήγα Φεραίο για την απόκτηση του Δημήτρη Γάρου, ωστόσο η περίπτωσή του βρίσκεται σε αρχικό στάδιο συζητήσεων.

Ο Κώστας Οικονόμου είναι ο εκλεκτός του Στέλιου Αρσένου για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Ο έμπειρος μέσος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις