“Όλοι στο Κλειστό για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς!”

H Νίκη Βόλου επιστρέφει στην έδρα της μετά από ενάμιση μήνα, φιλοξενώντας τον Εθνικό Λειβαδιάς, σήμερα στις 17:00. Η διοίκηση των κυανολεύκων απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό και μαζικό παρών ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Όλοι στο Κλειστό για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς!

Επιστροφή στην έδρα μας μετά από ενάμιση μήνα και την 8η αγωνιστική, απέναντι στον Εθνικό Λιβαδειάς.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας αυτό το Σάββατο (20/01, 17:00), αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν.

Προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!

Πριν την έναρξη του αγώνα η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα βραβεύσει τον αθλητή του Εθνικού Λιβαδειάς, Λουκά Μαυροκεφαλίδη για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτούν οι αθλητές του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου Παντελόγλου Λυδία, Αθανασία Καρατσιβή, Θεοδοσόπουλος Ιωάννης, Μπάδρα Αποστολία για τις επιτυχίες τους σε Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό και Πανελλήνιο επίπεδο.

* Γενική είσοδος: 5 ευρώ
** Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας
*** Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν
**** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις