Επιτυχίες της εφηβικής και παιδικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με σημαντικές επιτυχίες συνέχισαν στο αντίστοιχα πρωταθλήματα που συμμετέχουν το εφηβικό και παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Το εφηβικό στην προηγούμενη  αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας τον ΓΣ Αλμυρού 74-68 και εξασφάλισε την είσοδο του στα play off του πρωταθλήματος ενώ το παιδικό την Κυριακή με σπουδαία εμφάνιση νίκησε στην Λάρισα στο γήπεδο της Νεάπολης τον αήττητο και πρώτο στην βαθμολογία Σπάρτακο Λάρισας με 69-60 , έχοντας πλέον εξασφαλίσει την είσοδο  στην επόμενη φάση των play .

Αν προσθέσουμε και τον περσινό τίτλο στους εφήβους και την συμμετοχή τους στον τελικό Θεσσαλίας, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλέον αρχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στα πρωταθλήματα των υποδομών.

Κάθε ημέρα και σε κάθε αγώνα αποδεικνύεται η πολύ καλή και ποιοτική δουλειά που γίνεται από τον Νίκο Μπουντούρη και τον Λάμπρο Πρέκα στις αναπτυξιακές ομάδες Μπάσκετ του Συλλόγου που θα αποτελέσουν την “δεξαμενή” για την στελέχωση της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει το τμήμα και εύχεται σε όλους τους συντελεστές του (προπονητές, αθλητές και γονείς) πάντα επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις