Δεν λείπουν τα προβλήματα ενόψει Άρη – “Ναυαγεί” του Μπαΐροβιτς

Ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο, θα δώσει την Τετάρτη, στο “Κλ. Βικελίδης”, η Νίκη Βόλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Το βολιώτικο συγκρότημα θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να διεκδικήσει στο ματς του Πανθεσσαλικού, τις πιθανότητες που του αναλογούν για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση όμως στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα του Big 5.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλείται να βρει λύσεις γιατί και πάλι οι απουσίες θα είναι αρκετές. Εκτός του Μιράντα που συμμετέχει στο “Κόπα Άφρικα” με την εθνική του ομάδα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπαχανάκ που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Η παρουσία του Καμερουνέζουν κεντρικού αμυντικού στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη για τη Θεσσαλονίκη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Στίκας ταλαιπωρείται από ίωση και είναι επίσης αμφίβολος. Αν το δελτίο του Μιχάλη Γιαννίτση προλάβει και εκδοθεί την Τρίτη, τότε ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα συμμετάσχει στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού, αν ο Στίκας δεν ξεπεράσει τα συμπτώματα της ίωσης.

Στο μεταγραφικό “μέτωπο” υπάρχει στασιμότητα καθώς η υπόθεση του Αντμίρ Μπαΐροβιτς οδηγείται προς ναυάγιο. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στη χρονική διάρκεια και το ύψος του συμβολαίου με αποτέλεσμα η Νίκη να κινείται προς άλλο μεταγραφικό στόχο για να καλύψει τη θέση του επιθετικού. Εξελίξεις αναμένονται μετά το πρώτο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις