Αυτός είναι ο λόγος που έκανε πίσω ο Ατζούν για τον Βόλο

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας το ρεπορτάζ που υπάρχει είναι ότι το θέμα έχει κολλήσει. Ο Ατζούν είχε δώσει 500.000 ευρώ για να κλείσει το deal και όλοι περίμεναν ότι μέχρι να φύγει το 2023 οι αλλαγή θα ήταν γεγονός.

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα, όμως, είναι ότι η υπόθεση έχει κολλήσει και, τυπικά, έχει χαλάσει – Παρα το γεγονός ότι είχαν δοθεί χρήματα μπροστά. Τι μεσολάβησε το γνωρίζει μόνο ο Ατζούν και ο Μπέος, αλλά με βάση τα όσα έχουν συμβεί ευρύτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει μια προοπτική για να πούμε: Χάλασε η υπόθεση της παραχώρησης του Βόλου από τον Μπέο στον Ατζούν, από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος (ο πιο στενός συνεργάτης του Τούρκου παραγωγού στη Ελλάδα δηλαδή!) έδιωξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και, με τη βοήθεια του Mr Survivor, έφερε τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό!

Μπορεί να συνδέεται η παρουσία του Ατζούν στην Ελλάδα, πια, με τον Παναθηναϊκό; Αυτό είναι κάτι που ψυθιρίζεται κάμποσο καιρό στην Αθήνα και, μετα τις αρνητικές εξελίξεις με τον Βόλο, και στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας…

πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις