Σοκ στη διαιτησία! Χτύπησαν τη σύντροφο μέλους της ΚΕΔ!

Μοιράσου το άρθρο

Σοκ στη διαιτησία με το νέο χτύπημα. Γρονθοκοπήθηκε η σύντροφος μέλους της ΚΕΔ. Και συνδέεται με το ποδόσφαιρο!

Το Sportime έχει το ρεπορτάζ της πρωτοφανούς και άναδρης επίθεσης!

Ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ελληνική διαιτησία και πρωτοφανές περιστατικό. Πραγματικό σοκ στη διαιτησία, αφού για πρώτη φορά δέχεται επίθεση γυναίκα που έχει σχέση με άνθρωπο της διαιτησίας! Και συγκεκριμένα με μέλος της ΚΕΔ. Η σύντροφος του γρονθοκοπήθηκε έξω απο το σπίτι της σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας από άγνωστο!

Το θλιβερό περιστατικό συνδέεται με το ποδόσφαιρο, αφού το μήνυμα που έστειλε ο άγνωστος που χτύπησε την άτυχη γυναίκα ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό είναι μήνυμα για τον άντρα σου»! Πλέον φτηνές δικαιολογίες οτι δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να επικαλεστεί κανείς!

Να σημειωθεί οτι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, η Αστυνομία, αλλά και προσωπικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης.

Σε σοκ βρίσκεται η σύντροφος του μέλους της ΚΕΔ, η οποία χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο με αιμάτωμα στο ζυγωματικό!

Πλέον ακόμα μια υπόθεση βίας κατά της διαιτησίας έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, αλλά όπως οι περισσότερες και εκεί θα μείνει!
Ένα θλιβερό περιστατικό, που έρχεται μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε ο Γκάμαρης και στις απειλές κατά του ίδιου αλλά και της οικογένειας του που δέχθηκε ο Παπαπέτρου.

Μετά από αποχή των διαιτητών και συναντήσεις με Υπουργούς, Υφυπουργούς, ΕΠΟ και λοιπούς αρμόδιους φορείς! Μια… τρύπα στο νερό!

Πηγή: sportime.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις