Για το διπλό κόντρα σε Καμπανιακό και …απουσίες

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο θα προσπαθήσει να κατακτήσει σήμερα η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα (15:00). Οι κυανόλευκοι θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση της “Κοζάνης” και να πετύχουν μία κομβική νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς σε 14 παιχνίδια.

Το βολιώτικο συγκρότημα θα πρέπει να ξεπεράσει τον παράγοντα κούραση, μετά την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο και να βρει την ενέργεια για να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Παναγιωτίδης, Μπαχανάκ και Πέττας, ο Κάσσος λόγω καρτών καθώς και ο Μιράντα που συμμετέχει στο “Κόπα Άφρικα” με την εθνική του ομάδα.

Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Ανδρέου, Να’α, Στίκας, Κυριακίδης, Κουτσιμπάνας, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Μπαλλάς, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο, Τζιώρας αποτελούν την 18μελή αποστολή της Νίκης που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη ο Γιώργος Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Γιακουμή και Γιουκούδη ενώ τιμωρημένος παραμένει ο Στέλιος Πόζογλου. Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας θα παραταχθούν αποφασισμένοι να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν και να επαναλάβουν μια νίκη όπως αυτή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’

Η ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι του Καμπανιακού με τον Λεβαδειακό:  Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Ταΐρης, Προσκυνητόπουλος, Έππας (72′ Μυστακίδης), Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Πολύζος, Βοσκόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τότσκα (33′ λ.τ Τσιακούμης).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αθανάσιος Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς τους Ελευθέριο Βογιατζή της ΕΠΣ Καρδίτσας και Βασιλεία Τσικλητάρη της ΕΠΣ Πιερίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τακίδης που ανήκει στην ΕΠΣ Κιλκίς και παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις