Άνετος ο Ολυμπιακός Βόλου 4-1 τον Τοξότη – Ντεμπούτο με δύο γκολ ο Βλάχος

Στην επιστροφή του στο ΕΑΚ, ο Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει 4-1 τον Τοξότη, συνεχίζοντας να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους φιλοξενούμενους, με τον Ηλία Βλάχο να ανοίγει λογαριασμό δύο τερμάτων με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Τα υπόλοιπα δύο πέτυχε ο συνήθης ύποπτος των τελευταίων αγωνιστικών, Φίλιππος Σκοπελίτης.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου φρόντισε από την αρχή να δείξει τα “δόντια” του και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ Ο Κακάμης από τα δεξιά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστο τον Σκοπελίτη, ο οποίος με ένα «τακουνάκι» στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Στο 13’ ο Βλάχος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάνοντας με κεφαλιά από κοντά το 0-2 για την ομάδα του και εφτά λεπτά αργότερα ο ίδιος πρωταγωνιστής έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα.  Ο Σκοπελίτης πέρασε κάθετα την μπάλα στην περιοχή, με τον νεοαποκτηθέντα φορ να την «τσιμπάει» πριν τον τερματοφύλακα και να την στέλνει στο βάθος της εστίας για το 3-0.

Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Τοξότης μείωσε με ανέλπιστο τρόπο. Ο Κακάμης σε προσπάθειά του να κόψει, «κρέμασε» τον Σιδεράκη που είδε την μπάλα να καταλήγει στο τέρμα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου έριξε ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει να δεχθεί και δεύτερο τέρμα. Αντιθέτως έχασε ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, ακόμη περισσότερο από το 4-1 που διαμόρφωσε ο Σκοπελίτης με μακρινό σουτ στο 77′.

Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Κακάμης (78′ Καρατσόλης), Καμπέρης (82′ Ματτέα), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης, Κυρίτσης (λ.τρ. 64′ Ζέρης), Βλάχος, Αναστασίου (64′ Παπαϊωάννου), Σέττος (64′ Νούσιος)

Αναπληρωματικοί: Σταυράκης, Κατσαγεωργίου, Γιαρλελής, Καραστέργιος

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Ιωάννου, Νταγκούλης, Μαγιόγλου (46′ Παναγιώτου), Σκλαπάνης (78’ Λάμπρου), Παπουτσής (56’ Γερακίνης), Τόμε (62’ Μπραχόλι), Πάσχος, Μαυρίδης, Βαλωτής

Αναπληρωματικοί: Βλάχος, Κόφφας, Ζαφειρίου, Μπαρμπούτας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις