Λόπες: «Αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας»

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπες χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στις Σέρρες.

Ο Βόλος προηγήθηκε 0-1, στη συνέχεια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (2-1) αλλά με πέναλτι στις καθυστερήσεις, έφυγε από τις Σέρρες με τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Είχαμε αρχίσει με στόχο να νικήσουμε το παιχνίδι, κάναμε δύο αστεία λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ εύκολα όχι επειδή ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε τα πάντα, είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, ειδικά με το τετ α τετ του Μωραϊτη. Κρατήσαμε την ηρεμία μας και σκοράραμε. Αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας» τόνισε ο Άνχελ Λόπες.

Ο Βόλος προέρχονταν από πέντε συνεχόμενες ήττες: «Είναι σημαντικός βαθμός, δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια αλλά παίξαμε καλά. Παίξαμε καλά στην Τρίπολη, με τον Ατρόμητο, με την ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα στους παίκτες μου, είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας, αυτός ο εκτός έδρας βαθμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός που όταν κλήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε μετά το 2-2, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια… «Είναι ποδόσφαιρο, δεν ήταν τίποτα» είπε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις