Ο Κώστας Σταματίου στον πάγκο του ΓΣ Αλμυρού.

Μετά από πολλές επαφές με αξιόλογους προπονητές έκλεισε για το ΓΣ Αλμυρού το θέμα της επιλογής του ανθρώπου που θα καθίσει στη άκρη του πάγκου την επόμενη αγωνιστική περίοδο…

Τελικά ο Αλμυριώτης Κώστας Σταματίου επιλέχθηκε από τη διοίκηση να είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας για κατάκτηση του πρωταθλήματος κι άνοδο του Γ.Σ. Αλμυρού στη Γ’ Εθνική.
Ο πολύπειρος προπονητής έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, καθώς από εκεί ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ έχει διατελέσει προπονητής άλλες τρεις φορές στο παρελθόν. Η πλέον επιτυχημένη την περίοδο 1997-98, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους «κυανόλευκους», κάτι που αποτελεί αναμφισβήτητα στόχο και για την επόμενη χρονιά.
Ο Κώστας; Σταματίου δε χρειάζεται συστάσεις. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο επάγγελμα, ξεκίνησε την προπονητική ως βοηθός των κ.κ. Δανιήλ, Κοκότοβιτς και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Νίκης Βόλου, των γειτονικών ΑΟ Καρδίτσας και Λαμίας, αλλά και σε πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα, με κορυφαία την παρουσία του στον πάγκο του Πανηλειακού, σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ως βοηθός του Βασ. Δανιήλ.
Σε τοπικό επίπεδο εκτός από το ΓΣ Αλμυρού έχει εργαστεί και στο Θησέα Αγριάς με τον οποίο επίσης έχει κατακτήσει πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις