Νέο αφιέρωμα του gazzetta.gr για τη Νίκη Βόλου: “Πανηγυρίζουν ακόμη κι όταν αποκλείονται”

Ο αγώνας έχει μόλις τελειώσει. Οι παίκτες της Νίκης Βόλου κατευθύνονται προς την κερκίδα. Όλοι οι οπαδοί της ομάδας ανάβουν καπνογόνα και πανηγυρίζουν. Έχουν μόλις αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Κανείς τους, όμως, δεν δείχνει στεναχωρημένος. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος στη Super League.

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την τελευταία παρουσία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να διήρκεσε μόλις μερικούς μήνες, καθώς ο σύλλογος αποχώρησε εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων μεσούσης της χρονιάς, ωστόσο τα πανηγύρια στον Βόλο μετά τη θριαμβευτική νίκη κόντρα στον Ηρακλή που σφράγισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League, έχουν μείνει αξέχαστα σε όλους.

Οι εικόνες και τα videos από το βράδυ της 1ης Ιουνίου 2014 είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικράτησε στην πόλη. Χιλιάδες άνθρωποι στον Βόλο να ακολουθούν το λεωφορείο της Νίκης, πατώντας κόρνες και τραγουδώντας συνθήματα για την ομάδα. Όλοι οι οπαδοί της θεωρούν ότι εκείνες οι μέρες μπορούν να επαναληφθούν. Και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος για έβδομη φορά στην ιστορία της ήταν μια πρώτη καλή ένδειξη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις