Επιστροφή Μιράντα – Στη Χαλάστρα με Ηρακλή

Ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες της Νίκης και από αύριο (Τετάρτη) μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας για το κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή. Το παιχνίδι μπορεί να ορίστηκε αρχικά στη Νέα Τρίγλια, ωστόσο θα η έδρα θα αλλάξει και θα γίνει στο γήπεδο του Καμπανιακού, στη Χαλάστρα.

Τα προβλήματα απουσιών που ταλαιπωρούν τους κυανόλευκους αναμένεται να μειωθούν ενόψει του κρίσιμου αγώνα καθώς αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων οι Παναγιωτίδης και Ανδρέου που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Στην αυριανή προπόνηση το παρών θα δώσει και ο Χοσέτε Μιράντα που επέστρεψε από την πατρίδα του μετά από απουσία ενάμιση περίπου μήνα.

Ο Πασχάλης Κάσσος ένιωσε ένα έντονο τράβηγμα στον δικέφαλο, στο ματς με την ΑΕΚ Β’ και αντικαστάθηκε. Ο αμυντικός της Νίκης συνεχίζει να αισθάνεται ενόχληση στο ίδιο σημείο και την Τετάρτη θα κάνει μαγνητική ώστε να υπάρξει ακριβής διάγνωση για τον τραυματισμό του.

Ο Μπαχανάκ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ωστόσο σύντομα αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Ριμπέιρο έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο η Νίκη δεν είναι διατεθιμένη να τον αφήσει ελεύθερο και να χάσει μία πολύτιμη επιθετική λύση. Τις τελευταίες μέρες ο Βραζιλιάνος ισχυρίζεται ότι έχει ενοχλήσεις και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις