Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει Ηρακλή

Ο Χοσέτε Μιράντα αναμένεται να αποτελέσει και φέτος τον αγωνιστικό ηγέτη της ομάδας

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του ΟΣΕ άρχισε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρακλή, στη Χαλάστρα.

Ο Μιράντα έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κρητικός που αντικαταστάθηκε στο ματς με την ΑΕΚ λόγω ενός σφιξίματος που ένιωσε στο πόδι του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς με τον Ηρακλή.

Ανδρέου και Παναγιωτίδης ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα αλλά βάσει πλάνου θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς από την προπόνηση της Πέμπτης.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Πασχάλη Κάσσου αναμένεται να γίνουν γνωστά στους υπεύθυνους της ομάδας σήμερα το βράδυ, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι ο δυναμικός φουλ μπακ δεν προλαβαίνει το ματς με τον Ηρακλή καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο Πατρίκ Μπαχανάκ συμμετείχε μετά από αρκετές μέρες στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Λεονάρντο Ριμπέιρο εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως έχει ενοχλήσεις και για τον λόγο αυτό του έχει διαμηνυθεί ότι πρέπει να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαγνωστεί από πού προέρχεται ο πόνος… Όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Βενέτης, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ωστόσο η διοίκηση δεν είναι σε θέση να τον αποδεσμεύσει χωρίς να έχει βρει αντικαταστάτη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις