Bόλος 2004 – Σειρήνες Γρεβενών 1:1|Τα highlights και οι δηλώσεις (video)

Ισόπαλες (1-1) αναδείχθηκαν στον Βόλο, η τοπική ομάδα με τις Σειρήνες Γρεβενών, για την Α’ Κατηγορία στο γυναικείο ποδόσφαιρο, παιχνίδι που κάλυπτε τηλεοπτικά το Action 24 (13:45).

https://exchange.glomex.com/video/v-cz1fzjpv7r3l?integrationId=40599v1tl6nwn662

 

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τις φιλοξενούμενες, με την Σιτούμα να εκμεταλλεύται την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων να απομακρύνουν, έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Κελεμένη και με ωραίο μονοκόματο σουτ, άνοιξε το σκορ, στο 24′.

Η απάντηση ήρθε ένα ημίχρονο μετά, στο 70′, με την Κέκου να εκτελεί από δεξία, έπειτα από μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ της Κοκμοτού, που έβγαλε η Μπουρτούλη και της στέρησε ένα απίθανο τέρμα. Η Ελληνίδα επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και τελείωσε τη φάση, από αρκετά δύσκολη γωνία.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα καμία ομάδα δεν έφυγε ικανοποιημένη, αφού οι Βολιώτισσες παρέμειναν στην 11η θέση, με 12 βαθμούς, 5 μακριά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και η ομάδα απ’ τα Γρεβενά στη 13η, με μόλις 7 βαθμούς και έξι σερί αρνητικά αποτελέσματα, που καθιστούν δύσκολη τη παραμονή της στην μεγάλη κτηγορία.

Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον Βόλο 2004 απέναντι στην 4η ΑΕΚ στην έδρα της, ενώ για της Σειρήνες Γρεβενών έρχεται το παιχνίδι με τον όγδοο Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Η 15η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα υπόλοιπα εναπομείναντα παιχνίδια

https://exchange.glomex.com/video/v-cz1h6fwx160x?integrationId=40599v1tl6nwn662

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις