Την Τρίτη 22/8 η “πρώτη” για τον Βόλος 2004

Την πρώτη της προπόνηση για τη σεζόν 2023-24 θα πραγματοποιήσει την Τρίτη στις 7μ.μ. στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, η ομάδα του Βόλος 2004.

Αναλυτικά:

“Έναρξη προετοιμασίας 2023-2024….
Η ομάδα ξεκινάει από αύριο την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική σεζόν, που θα τη βρει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α’ Εθνική….
Το ραντεβού για το ξεκίνημα έχει δοθεί για την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 7 μμ στα αποδυτήρια μας στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Μετά το καλωσόρισμα της διοίκησης, θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση στο βοηθητικό, υπό τις οδηγίες της Έλενας Κουσκούνη η οποία θα βρίσκεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Στην πρώτη συνάντηση θα παρευρεθούν όλες οι παίκτριες από το περσινό ρόστερ που ολοκλήρωσε την σεζόν, ενώ θα απουσιάσουν δικαιολογημένα 2-3 παίκτριες για επαγγελματικούς λόγους.


Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στο ρόστερ και τα φετινά αποκτήματα της ομάδας, τα οποία και θα ανακοινωθούν με νεότερες ανακοινώσεις.
Μια νέα σεζόν ξεκινά με νέα όνειρα και στόχους για την ομάδα… Ευχόμαστε να είναι όλες οι παίκτριες υγιείς στη διάρκεια της χρονιάς και στο τέλος να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις