Να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να “κλειδώσει” τα playoffs

Το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια σε διάστημα 15 ημερών έδωσε η Νίκη στη Χαλάστρα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί τις προσεχείς 12 ημέρες:

Τετάρτη 14/2 Νίκη Βόλου – Αιολικός (22η αγωνιστική)
Κυριακή 18/2 Μακεδονικός – Νίκη Βόλου (23η αγωνιστική)
Τετάρτη 21/2 Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου (18η αγωνιστική/εξ αναβολής)
Δευτέρα 26/2 Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας (24η αγωνιστική)

Οι κυανόλευκοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους συγκεντρώνοντας το απόλυτο το βαθμών ώστε να είναι σίγουρα στα playoffs ενώ αν καταφέρουν να κερδίσουν και τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, τότε θα μπορούν να κοιτάξουν ψηλότερα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι θα απουσιάσει ο Πασχάλης Κάσσος που ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού ενώ για τον ίδιο λόγο, εκτός αποστολής θα είναι και ο Αντώνης Αναστασίου που ήταν απών από το ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Πολίτης στη Χαλάστρα τον βγάζει εκτός μάχης για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αιολικό, όμως ο Μιράντα έδειξε στα λεπτά που αγωνίστηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Λόγω καρτών θα απουσιάσει και ο Γαβριηλίδης που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Λέο Ριμπέιρο επιμένει στην απόφασή του να λυθεί το συμβόλαιό του και δηλώνει τραυματίας και γι’ αυτό κλήθηκε σε νέα απολογία από τη διοίκηση.

Ο Μπαχανάκ επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ήταν στην αποστολή της Θεσσαλονίκης και πλέον υπολογίζεται από τον προπονητή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις