Αμανατίδης: «Έχει παραβιαστεί η ισονομία στο πρωτάθλημα»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον Ηρακλή ο Περικλής Αμανατίδης. Και μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα που προπονεί, προκειμένου να συμμετέχει με αξιώσεις στα πλέϊ οφ.

Ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε και στην προοπτική να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μονεμβασιώτης από το καλοκαίρι. Και είπε στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα”: “Δίνουμε μάχη μεγάλη. Όταν είναι τόσο ρευστή η βαθμολογία είναι όλα ρευστά. Με αυτή την νίκη που πετύχαμε, έχουμε δικαίωμα να συνεχίσουμε και να κοιτάμε πιο ψηλά. Και να πάμε στα πλέϊ οφ. Αφού υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, μοιραία οι νίκες μας φέρνουν εκεί. Η ισονομία μετράει στο Πρωτάθλημα, η οποία έχει παραβιαστεί το τελευταίο διάστημα.

Τώρα, στην προοπτική να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μονεμβασιώτης από το καλοκαίρι, η απάντηση είναι πως σαφώς υπάρχει αυτό το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Πάντα είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο και για τον οργανισμό του Ηρακλή. Ανεξάρτητα από την δεδομένη βοήθεια που έδωσε ο κ. Ευγενίου στην ομάδα.
Ήρθε ο γιος του κ. Μονεμβασιώτη στο γήπεδο, ο Έκτορας μαζί με τον κ. Ευγενίου. Αυτή την στιγμή υπάρχει μία συσπείρωση στον Ηρακλή. Εγώ κοιτώ την δική μου προσφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Οφείλουμε να κάνουμε την μέγιστη προσπάθεια. Όσο για το μέλλον, πιστεύω ότι για τον Ηρακλή, τα καλύτερα έρχονται.

 

Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα του Ηρακλή, συνεργάζονται. Δεν γίνεται, αυτές οι ομάδες να μην έχουν ένα πλάνο για την επόμενη ημέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις