Ενεργοποίηση -9 για ΑΣΑ και -3 για ΠΟΤ Ηρακλή

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1) Δέχεται την από 09.01.2024 αίτηση επιβολής και ενεργοποίησης ποινών του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέργιου Δημόπουλου ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 11.015,47 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

2) Δέχεται την από 03.01.2024 αίτηση επιβολής και ενεργοποίησης ποινών του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Αναστασόπουλου ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 5.965,47 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

3) Δέχεται την από 09.01.2024 αίτηση επιβολής και ενεργοποίησης ποινών του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή  Εμμανουήλ Αλιατίδη ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 12.025,47 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

4) Δέχεται την από 15.01.2024 αίτηση επιβολής και ενεργοποίησης ποινών του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Przemyslaw Mystkowski ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 3.000 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων από τις 31.12.2023, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις