Μόνο ΝΙΚΗ με Απόλλωνα Πόντου

Το πιο σημαντικό ματς για την είσοδό της στα playoffs δίνει η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου, την Τετάρτη 21/2, στις 3 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι κυανόλευκοι μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα όμως πρέπει να αποφύγουν το “χαλαρό” ξεκίνημα που είχαν με τον Αιολικό και να επιβάλουν την ανωτερότητά τους από το πρώτο λεπτό, φτάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών και μία ανάσα από τη μαθηματική συμμετοχή τους στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αντώνη Αναστασίου και Παύλο Κυριακίδη διότι ο πρώτος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τη θλάση στον δικέφαλο και ο δεύτερος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Στη διάθεση του τεχνικού της Νίκης βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Να’α, Κουτσιμπάνας, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πέττας, Μιράντα, Κρητικός, Πολίτης, Βουκελάτος, Μπαλλάς, Μακατσάρια και Τζιώρας.

Ο Απόλλων Πόντου θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά, αν όχι το τελευταίο για την παραμονή στην κατηγορία, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο τον αντίπαλο της βολιώτικης ομάδας παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την Καβάλα οι διαιτητές

Η Μυλοπούλου Αναστασία από την ΕΠΣ Καβάλας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση. Βοηθοί της θα είναι ο Λάμπρος Σακάλογλου και Αναστάσιος Καρασαββαΐδης επίσης από την ΕΠΣ Καβάλας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας).

Τα εισιτήρια

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ

Εχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ.  Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 13.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες της Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή το αποδεικτικό αγοράς του διαρκείας μαζί με την αστυνομική ταυτότητα του κατόχου. Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις