Μάντζιος: «Επιτακτική η νίκη με Βόλο»

Ο Άρης αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον κόσμο των «κίτρινων» να επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για πρώτη φορά μετά το άνοιγμα των γηπέδων.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο Άκης Μάντζιος, ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να μπει από την αρχή με στόχο τη νίκη, ενώ στάθηκε στο πόσο έλειψε η στήριξη του κόσμου στους Θεσσαλονικείς όλο αυτό το διάστημα.

«Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας! Μπροστά στον κόσμο μας, που τόσο πολύ μάς έλειψε όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα, περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απέναντι σε μια ομάδα, που μάχεται να μείνει στην κατηγορία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Πρέπει να μπούμε από την αρχή με στόχο τη νίκη», είπε αρχικά και συνέχισε για το σερί των επτά αήττητων αγώνων του Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πόσο αυτό βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα:

«Σίγουρα μας βοηθάει, όπως βοηθάει κάθε θετικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα τώρα που είχαμε μια εβδομάδα γεμάτη με προπονήσεις κι έχουμε επιστροφές παικτών, είναι ευκαιρία να κάνουμε τη μεγάλη μας προσπάθεια να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα, αλλά και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Δεν μας φτάνει να είμαστε στα πλέι οφ. Θέλουμε σε κάθε αγώνα τη νίκη. Ειδικά τώρα, που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας μετά από τόσον καιρό. Η νίκη είναι περισσότερο επιτακτική τώρα γι’ αυτόν το λόγο», ενώ ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν παίζει κανένα ρόλο πως ο Βόλος στα τελευταία εννιά ματς είναι χωρίς νίκη:

«Δεν θα παίξει κάποιο ρόλο αυτό για εμάς! Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί έτσι κι αλλιώς και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να πάρουμε άλλο ένα τρίποντο, εν όψει πλέι οφ».

Για την αλλαγή προπονητή στον Βόλο υπογράμμισε: «Πάντα μια αλλαγή προπονητή ανακατεύει την τράπουλα! Ο νέος προπονητής του Βόλου, μάλιστα, γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί καθαρά από εμάς», ενώ έκλεισε για τις επιστροφές παικτών στην αγωνιστική δράση:
«Σχεδόν είμαστε γεμάτοι πια! Όλα τα παιδιά συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, όμως, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα δούμε πώς θα πράξουμε με αυτούς που επέστρεψαν. Γιατί, το να επιστρέφει κάποιος μετά από καιρό, δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος και να παίξει. Το θετικό είναι ότι το γκρουπ μεγαλώνει και αυτό μας χαροποιεί εν όψει του φινάλε της κανονικής περιόδου και του επαναληπτικού του Κυπέλλου», ήταν τα λόγια του Άκη Μάντζιου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις