ΑΕΛ: Κίνδυνος τιμωρίας

Μαζική αναμένεται η παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ στο αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA και η διοίκηση των βυσσινί εφιστά την προσοχή όλων ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα βάσει του νέου νόμου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Φίλες & φίλοι της ΑΕΛ,

σας εφιστούμε την προσοχή και την αναγκαιότητα για μία συλλογική αντίληψη και ανάλογη μέριμνα, σχετικά με την τυχόν εισαγωγή και ρίψη αντικειμένων από φιλάθλους της ομάδας μας, πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη ποδοσφαιρικών αγώνων, καθότι με βάσει τον νέο αθλητικό νόμο για τα μέτρα τάξης και καταπολέμησης της αθλητικής βίας, η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) επιβάλει κυρώσεις (αγώνες χωρίς θεατές και χρηματική ποινή, αφαίρεση βαθμών) χωρίς την προηγούμενη κλήση σε απολογία της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση στη μεγάλη μας προσπάθεια, απόλυτη προσαρμογή στην κείμενη νομοθεσία, ώστε να συμβάλετε με την άψογη συμπεριφορά σας στα προληπτικά μέτρα τάξης και προκειμένου να αποφευχθούν δυσμενείς για την ομάδα μας συνέπειες.

Ήδη έχουν επιβληθεί σε ΠΑΕ κυρώσεις κατ’ εφαρμογή του ως άνω νόμου.

Τέλος σας επισυνάπτουμε τον νέο νόμο προς γνώση σας, δηλώνοντας ως ΠΑΕ ΑΕΛ την απόλυτη εμπιστοσύνη μας και την εκτίμηση στους φιλάθλους μας, οι οποίοι διαχρονικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δίνουν μαθήματα γηπεδικής ευπρέπειας και «ευ αγωνίζεσθαι».

Σας αναμένουμε με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να ενισχύσετε όπως εσείς γνωρίζετε μαζικά και μοναδικά, τη μεγάλη μας ομάδα, τη Βασίλισσα του κάμπου ΑΕΛ!

***Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι στη διάθεσή σας πάντα για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις