Ρόουζ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Βόλο για τους φιλάθλους μας που επιστρέφουν»

Για την επιστροφή του κόσμου του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το αυριανό ματς με τον Βόλο και τις βλέψεις του για την τελική ευθεία της σεζόν μίλησε στη Nova ο Λίντσεϊ Ρόουζ.

Αρχικά, ερωτώμενος για το αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο και πώς περιμένει τον αντίπαλο απάντησε, βάζοντας στη συζήτηση αμέσως την επιστροφή των φίλων του Άρη στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Βόλος έχει αλλάξει προπονητή και δεν γνωρίζουμε πώς θα εμφανιστεί εναντίον μας. Από την άλλη, όμως, εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας με τους φιλάθλους στο πλευρό μας κι αυτό το περιμένουμε με ανυπομονησία. Θέλουμε να νικήσουμε γι’ αυτούς, που επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Άρης πηγαίνει ψυχολογικά ανεβασμένος στην αναμέτρηση με τον Βόλο σχολίασε: «Φυσικά, όταν νικάς, πάντα είσαι καλύτερα. Το ίδιο και όταν δεν χάνεις. Εμείς, όμως, είμαστε ο Άρης. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη».

Όσο για το πώς πρέπει να προσεγγίσουν αγωνιστικά το παιχνίδι αυτό οι «κίτρινοι»: «Αυτό είναι κάτι που το δουλεύουμε. Ο προπονητής θα αναλύσει τον αντίπαλο, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού τον δικό μας και αναλόγως θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Σίγουρα, πάντως, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».

Για να καταλήξει, τονίζοντας και για τη συνέχεια της σεζόν: «Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να νικήσουμε τον Βόλο γιατί είμαστε ο Άρης. Επιπλέον, παίζουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να πιάσουμε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Στο φινάλε της περιόδου θέλουμε να είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις