Ξέσπασμα Ατρόμητου Ν. Ιωνίας: “Μας έφτυσε μπροστά στον διαιτητή και τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ”

Τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με την Δάφνη, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας. “Παίκτης της αντίπαλης ομάδας έφτυσε τον πρόεδρο μας μπροστά στην διαιτητική τριάδα και στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ χωρίς να υπάρξει καν παρατήρηση” αναφέρεται χαρακτηριστικά στη διαμαρτυρία του ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά:

“Σε ενα παιχνίδι το οποίο θα επρεπε να είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και προσέλκυσε τουλάχιστον 200 άτομα στο γήπεδο θα επρεπε οι πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές, για ακόμη μια φορά την φετινή σεζόν γίναμε μάρτυρες μια εχθρικής διαιτησίας καθως πολλα σκληρά μαρκαρίσματα προς τους παίχτες της ομάδας μας δεν τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα.

Παίκτης της αντίπαλης ομάδας έφτυσε τον πρόεδρο μας μπροστά στην διαιτητική τριάδα και στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ χωρίς να υπάρξει καν παρατήρηση με αποτελεσμα να ανάψουν τα αίματα, σε φαση που η μπαλα πέρασε καθαρά την γραμμή ο επόπτης έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι με αποκορύφωμα το δευτερο γκολ της Δάφνης στο 93ο λεπτο να μετραει κανονικά ενώ ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ.

Επίσης γίναμε μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου περιστατικού καθως ο επόπτης γραμμής γύρισε προς τον πάγκο της ομάδας μας παρατωντας τα καθήκοντα του και επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε παίκτη της ομάδας μας μπροστά στα μάτια του παρατηρητή της ένωσης.
Τελος να επισημάνουμε ότι δεν υποβαθμίζουμε την προσπάθεια της Δάφνης καθως έγινε ένα πολυ ανταγωνιστικό παιχνίδι κοντρα σε δυο πολυ καλές ομάδες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις