Εύκολα την ισοπαλία στο AEL FC ARENA ο Λεβαδειακός | Τα highlights (video)

Ο Λεβαδειακός ήταν ο κερδισμένος της «λευκής» ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΛ.

Στο +9 από τη 2η ΑΕΛ διατηρήθηκε ο Λεβαδειακός έπειτα από το 0-0 που απέσπασε την Κυριακή (25/02) στο AEL FC Arena. Το μεταξύ τους ντέρμπι είχε λίγες καλές στιγμές, με τους Βοιωτούς να δείχνουν ξεκάθαρη πρόθεση να πάρουν τον πόντο, κάτι που εν τέλει πέτυχαν, κρατώντας τους Βυσσινί για πρώτη φορά φέτος στο μηδέν στο γήπεδό τους. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν απειλήθηκαν κιόλας.

https://exchange.glomex.com/video/v-cze7u9b5ql01?integrationId=40599v1tl6nwn662

Οι οπαδοί της ΑΕΛ δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όμως δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την ομάδα τους στην επικράτηση. Οι γηπεδούχοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 18 παιχνίδια, ενώ ο πρωτοπόρος έφτασε τα 12 ματς αήττητος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό με λίγες καλές φάσεις. Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια απειλή στα καρέ του Γκροφ, ενώ αρκετές φορές διαμαρτυρήθηκε για ανάποδα σφυρίγματα του Διαμαντόπουλου, όπως στο 12′ για επιθετικό φάουλ του Κοσονού.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά είχαν μία καλή στιγμή στο 18′, οπότε ο Μπαΐροβιτς προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Σουλούκο και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 51′ οι Βυσσινί ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Μεχία στον Κ. Παπαγεωργίου. Ο ρέφερι, ωστόσο, έδειξε κίτρινη στον τελευταίο. Δύο λεπτά αργότερα ο Σουλούκος έσωσε για δεύτερη φορά την εστία του σε σουτ του Μπαΐροβιτς. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 86′ με τον Γκροφ να σώζει την εστία του σε σουτ του Πλέγα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Κοσονού (64′ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πεντρόζο, Μαυριάς (72′ Νίνο).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντ (71′ λ.τρ. Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάδρα (78′ Πολέτο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71′ Τσιριγώτης).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Πάτρας (Μακεδονίας)

FLnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις