Μάντζιος: «Καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι»

Στη σημασία της νίκης και στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη με 2-0 επί του ΝΠΣ Βόλου. Τι είπε για Μορόν, Ανσαριφάρντ και Μάνου Γκαρθία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη και τους βαθμούς: «Μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα, αλλά κάτι μας κάνει να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Χαρήκαμε με τον υπέροχο κόσμο μας. Του αφιερώνουμε τη νίκη γιατί μας έλειψε πολύ».

Πρόσθεσε: «Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας με σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και φυσικά το κύπελλo».

Για τα γκολ των Μορόν και Ανσαριφάρντ: «Σίγουρο είναι χαρά. Σημαντικό το να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρει το ποιος θα σκοράρει. Όμως, σίγουρα αυτή είναι η δουλειά των φορ. Είναι χαρισματικοί σκόρερ».

Για την απόδοση του Μάνου Γκαρθία: «Είναι ένας παίκτης που τον περιμένει η ομάδα από πέρσι. Όταν είσαι 11 μήνες έξω, δεν μπορείς να επανέλθεις άμεσα. Του δίνουμε χρόνο, έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα μαζί του. Ευελπιστούμε ότι θα γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις