ΝΙΚΗ με Αναγέννηση για να κοιτάξει ψηλότερα…

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί, σήμερα, στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου, η Νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι κυανόλευκοι θέλουν αρχικά να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα playoffs αλλά και να κοιτάξουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος. Μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ Β’ με τον Ηρακλή, για τη Νίκη αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας όμως κανείς στο βολιώτικο συγκρότημα δεν θα είναι ευχαριστημένος αν στο τέλος της ημέρας η ομάδα δεν είναι τρία “σκαλοπάτια” ψηλότερα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Να’α και Τζιώρα, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης από τραυματισμούς. Ο επιθετικός της Νίκης μετά την εμπύρετη ίωση που πέρασε έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα. Αντιθέτως επιστρέφει ο Αντώνης Αναστασίου ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων, Ταμάζ Μακατσάρια. Η τελική 20αδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή με τους διαθέσιμους παίκτες να είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Κουτσιμπάνας, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Κυριακίδης, Πέττας, Μιράντα, Κρητικός, Πολίτης, Βουκελάτος, Μπαλλάς και Μακατσάρια.

H Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία στα playouts. Παρά τις σημαντικές νίκες επί του πρωτοπόρου Λεβαδειακού, της Νίκης Βόλου και της ΑΕΚ Β’ στον πρώτο γύρο, η καρδιτσιώτικη ομάδα έχει βυθιστεί στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας από τις 3 Ιανουαρίου όταν κέρδισε τον Ηρακλή, στην έδρα της με 1-0.

Το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη δεν έχει νίκη σε σε εκτός έδρα παιχνίδι, έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε εννέα ματς.

Η αποστολή της Αναγέννησης για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Οι διαιτητές

Ο Κωνσταντίνος Φουστάνας από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας την Δευτέρα (26/2) στις 3:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Τοροσιάδης και Αθανάσιος Μποζατζίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Μπουτσίκος (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Λιόλιος (Λάρισας).

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή της κάρτας διαρκείας 2023-2024.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις