Ελευθερόπουλος: «Πνευματικά ανέτοιμοι»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ χαρακτήρισε «ματς της χρονιάς» αυτό με την ΑΕΛ, την επόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Κάναμε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα, ακόμη χειρότερο και απ’ αυτό με τον Μακεδονικό. Οι λόγοι είναι διάφοροι, κάποιοι σίγουροι, κάποιοι όχι. Ένα πράγμα με στεναχωρεί κυρίως. Ξέραμε ότι παίζαμε το δωδέκατο παιχνίδι από τις 8 Ιανουαρίου, είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε τρία παιχνίδια περισσότερα αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, ούτε ότι έλειπε ο Χρήστος (σ.σ. Τζιώρας), ούτε ο αγωνιστικός χώρος της Νεάπολης, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι παρουσιαστήκαμε σήμερα πνευματικά άδειοι κι αυτό είναι κάτι που θα το κοιτάξω πάρα πολύ στην υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πνευματικά ανέτοιμη για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάρα πολλά λάθη και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Μετά είναι αργά, όταν χάνεις 0-2 στο ημίχρονο. Πιέσαμε αναπόφευκτα στο δεύτερο, βάλαμε το γκολ, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά ήταν πολύ αργά».

Για τη χρησιμοποίηση του Μιράντα στη θέση του σέντερ φορ: «Δεν έχουμε επιλογές, τι να κάνουμε; Ούτε ο Πέττας είναι σέντερ φορ, ούτε κανείς. Κάναμε το καλύτερο δυνατόν γιατί ο Μακατσάρια είναι ανέτοιμος. Εγώ το ήξερα, δυστυχώς έτυχε να το δουν και οι υπόλοιποι. Το παιδί είναι ανέτοιμο δεν θα έπρεπε να παίξει ούτε 10 λεπτά»

Για το ότι η Νίκη έχει χάσει περισσότερους βαθμούς στην έδρα της απ’ ότι στα εκτός έδρας: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε, δυσκολευόμαστε στη Νεάπολη, σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε όμως Νίκη Βόλου και θα έπρεπε να βρούμε άλλους τρόπους να παίρνουμε τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε πάντα να πηγαίνουμε με την ποιότητα και το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Δεν τα έχουμε καταφέρει. Δυστυχώς έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια εδώ μέσα. Πολλές ισοπαλίες και ήττες. Απίστευτο».

Σε ερώτηση για τη φάση που η Νίκη ζήτησε πέναλτι ο κ. Ελευθερόπουλος απάντησε: «Δεν θέλω να μπω καθόλου σ’ αυτή τη διαδικασία. Θα μείνω στο πρώτο ημίχρονο. Ούτε για την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, ούτε για το γκολ, ούτε για τις φάσεις που χάσαμε, ούτε για το πέναλτι που ζητήσαμε. Δεν μπορούμε να είμαστε για 45 λεπτά μ’ αυτή την εικόνα. Δεν γίνεται τόσα λάθη σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μόνο με προβληματίζει, γιατί αυτό πρέπει να κοιτάξω και να βελτιώσω»

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι το ματς της χρονιάς, δεν το συζητώ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε, θα έχουμε ένα εξαήμερο να δουλέψουμε, να ανακτήσουμε ενέργεια και να πάμε να παίξουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι ένα από τα σημαντικότερα της κατηγορίας. Εύχομαι να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας που σήμερα τους στεναχωρήσαμε»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις