Αστέρες του κλασσικού αθλητισμού στην κοπή πίτας του στίβου της Νίκης Βόλου (pics)

Παρουσία “αστέρων” του κλασσικού αθλητισμού, ο στίβος της Νίκης Βόλου, έκοψε την πίτα του το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, καθώς, οι Βολιώτες παγκόσμιοι πρωταθλητές Βούλα Τσιαμήτα και  Σπύρος Βασδέκης, η η στενή συνεργάτης της προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Καρατζά, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Μακεδονίας και πρόεδρος του Φιλίππου Καβάλας Τάσος Ιωαννίδης, καθώς επίσης πλήθος γονέων και αθλητών, καθώς επίσης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα 100 χρόνια του Συλλόγου που συμπληρώνονται φέτος, αλλά και στην πορεία του τμήματος στίβου, από την αρχή της ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα και στη σημαντική ανέλιξη που έχει σημειώσει.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος του τμήματος Γιώργος Τάκης, με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους κι έκανε αναφορά στην ενίσχυση του τμήματος σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε έμψυχο δυναμικό.

Βραβεύσεις

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις.

Η Σοφία Σακοράφα βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιο Φάτση και μάλιστα η ίδια πρόσφερε στον πρόεδρο αναμνηστικό μετάλλιο για τα 40 χρόνια της διοργάνωσης του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η Βούλα Τσιαμήτα βραβεύτηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Ερασιτεχνικής Νίκης και υπεύθυνο του τμήματος στίβου, Γιώργο Τάκη.

Ο Σπύρος Βασδέκης βραβεύτηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Ερασιτεχνικής Νίκης και υπεύθυνο του τμήματος στίβου, Γιώργο Τάκη.

Οι αθλητές Παρασκευή Καυκούλα για το χρυσό μετάλλιο στα 80μ. στο Πανελλήνιο Κ16, ο Απόστολος Ιωαννίδης για το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κ16 στα 150μ., o Νικόλαος Γκέκας για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο στο Κ16 στο τετραπλούν και ο Σταμάτης Ασημακόπουλος για το χάλκινο μετάλλιο  στο Πανελλήνιο Κ23 στο τριπλούν, βραβεύτηκαν από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Επίσης βραβεύτηκαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας στίβου του Συλλόγου ο Παύλος Παρασκευόπουλος από τον Σπύρο Βασδέκη και ο Απόστολος Βλαχάβας από τη Βούλα Τσιαμήτα.

Τέλος για τη συνεισφορά τους ως παλαιότερα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, βραβεύτηκαν οι κ.κ. Χρόνης Βελέντζας, Δημήτρης Μπατζανός και Στέλιος Σταματίου. Τη βράβευση έκανε ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηλίας Κορώνας,

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης και σύσσωμο το τμήμα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και δεσμεύεται ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Με πίστη, προσπάθεια και πολύ δουλειά συνεχίζουμε για νέες επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις