Μονόδρομος η ΝΙΚΗ κόντρα στην ΑΕΛ

Αγώνα της χρονιάς χαρακτήρισε το παιχνίδι της Νίκης με την ΑΕΛ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και δεν έχει άδικο καθώς οι Βολιώτες σε διαφορετικό αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου κινδυνεύνουν να μείνουν εκτός των πλέι οφ.

Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη θέλοντας να δώσουν χαρά στον κόσμο που δεν έχει γευτεί τη χαρά της επιτυχίας σε θεσσαλικό ντέρμπι, μετρώντας μέχρι τώρα τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, δύο από την Αναγέννηση και μία από την ΑΕΛ.

Η Νίκη θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Χρήστο Τζιώρα που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής θα είναι και ο Ζοσέφ Να’α που επίσης είναι τραυματίας. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Σάββας Τοπαλίδης που ένιωσε ένα τράβηγμα στο ματς με την Αναγέννηση και έγινε αλλαγή.

Στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Κουτσιμπάνας, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Κυριακίδης, Πέττας, Μιράντα, Κρητικός, Πολίτης, Βουκελάτος, Μπαλλάς και Μακατσάρια.

Η ΑΕΛ θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού και κοντά στον Λεβαδειακό δύο στροφές πριν τα πλέι οφ και για τον λόγο αυτό, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου θα θεωρηθεί αρνητικό για τους βυσσινί.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στην αποστολή συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Μιλτιάδης, Κοσονού, Στίνα, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόζο, Μαυριάς και Φατάι.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ την Δευτέρα (4/3) στις 3:00μ.μ. θα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι ο Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών) και Γεώργιος Παναγιώτης Αραβίδης (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ

Εχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 13.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες της Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή το αποδεικτικό αγοράς του διαρκείας μαζί με την αστυνομική ταυτότητα του κατόχου. Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις