Νέα ήττα για τη Νίκη, 2-1 από την ΑΕΛ

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, συνεχίζοντας μία παράδοση 20 περίπου ετών, που δεν μπορεί να κερδίσει τους βυσσινί. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48’ με τον Φατάι, η Νίκη απάντησε με τον Πέττα στο 69’ ωστόσο το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων στην τελευταία φάση του αγώνα και πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τον Νίνο.

Για τη Νίκη αυτή ήταν η 9η ήττα σε 21 αγώνες, αριθμός απαγορευτικός για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Η νίκη του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ Β’ εξασφάλισε στη βολιώτικη ομάδα ένα εισιτήριο στα πλέι οφ που θα αγωνιστεί για την τιμή των όπλων καθώς απέχει 24 βαθμούς από την κορυφή. Αντιθέτως η ΑΕΛ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του πρωτοπόρου, έχοντας απόσταση 9 βαθμών αλλά και ένα ματς λιγότερο που είναι με τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Πόντου. Αξίζει να σημειώσουμε πως Λεβαδειακός και ΑΕΛ έχουν γνωρίσει μόλις μία φορά την ήττα στο πρωτάθλημα, γεγονός που κάνει και τη διαφορά.

Περισσότερα σε λίγο…

Οι φάσεις του αγώνα όπως καταγράφηκαν από το LIVE EVENT του goalpost.gr

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Κάσσος (51’ λ.τρ. Τοπαλίδης), Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46’ Λίταινας), Πολίτης (62’ Κρητικός), Μιράντα, Πέττας (85’ Μακατσάρια)

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Αντράντα (77’ Θωμαΐδης), Πλέγας, Στίνα (66’ Κ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο (66’ Κοσονού), Μαυριάς (77’ Νίνο), Στίνα, Φατάι (88’ Κότσιτς)

Διαιτητής: Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Αραβίδης (Αθηνών)

4οςΠαπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: 12’ Κυριακίδης, 32’ Πεντρόσο, 51’ Αντράντα, 63’ Πέττας, 76’ Πλέγας, 80’ Μαϊδανός

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις