Αρχίζουν οι μάχες για την παραμονή | Το αναλυτικό πρόγραμμα

Σέντρα σήμερα στα πλέι άουτ της Stoiximan Super League με τέσσερα δυνατά παιχνίδια.

Το μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ αρχίζει σήμερα, με τέσσερις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών και στην πρεμιέρα αγωνίζονται με τις υπόλοιπες που δείχνουν πιο… άνετες.

Στις 17:00 η δράση ξεκινά από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», κεκλεισμένων των θυρών λόγω προβλημάτων στις κάμερες. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Βόλο που βρίσκεται… σε έκρυθμη κατάσταση έπειτα από την κατακύρωση του αγώνα με την Κηφισιά υπέρ της αθηναϊκής ομάδας λόγω της ρατσιστικής επίθεσης του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι. Οι Αρκάδες κέρδισαν δύο φορές τους Θεσσαλούς στην κανονική διάρκεια και μένει να φανεί αν ο Μίλαν Ράσταβατς έχει κατορθώσει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Από την άλλη, ο Χρήστος Κόντης πανηγύρισε τη νίκη επί του ΟΦΗ που ήταν η μοναδική στις 12 τελευταίες αγωνιστικές και χρειάζεται να χτίσει ένα σερί καλών αποτελεσμάτων.

Στις 17:30, η Κηφισιά αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, η οποία πήρε στα χαρτιά δύο βαθμούς από την υπόθεση με τον Βόλο και μπαίνει στα πλέι άουτ με άλλη ψυχολογία. Οι Κρητικοί δεν είναι αδιάφοροι, καθώς θέλουν άμεσα να εξασφαλίσουν την παραμονή τους μαθηματικά, αλλά και να συνεχίσουν την αγωνιστική βελτίωση επί των ημερών του Τραϊανού Δέλλα.

Στις 19:30, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να είναι αυτοί που καίγονται για τη νίκη. Οι Περιστεριώτες καλούνται να βρουν τον καλό τους εαυτό, αγωνιζόμενοι χωρίς ιδιαίτερο άγχος, ενώ η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

Η αυλαία των πλέι άουτ πέφτει στις 20:00 στο Αγρίνιο, όπου κοντράρονται Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός. Τα «καναρίνια» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την εξαιρετική πορεία τους στο θεσμό του Κυπέλλου και να παλέψουν για την παραμονή τους. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες, μετά από έξι ματς, και να κρατήσει τις αποστάσεις της από τις επικίνδυνες θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League:

17:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ΝΠΣ Novasports 2
17:30 Κηφισιά – ΟΦΗ Cosmote Sport 2
19:30 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Prime
20:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός Cosmote Sport 1

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

7. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 26 31
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 26 28
9. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 26 27
10. ΟΦΗ 26 25
11. ΚΗΦΙΣΙΑ 26 21
12. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 26 20
13. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 26 19
14. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 26 18

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις