Για τη νίκη ο Βόλος στην Τρίπολη

Πρεμιέρα στα playouts με κλειστές πόρτες! Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της ειδικής διαδικασίας στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον Βόλο (17:00, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Μόνο που δεν θα υπάρξει κόσμος στο γήπεδο, αφού η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δεν λειτουργεί σύμφωνα με όσα αναφέρει ο νέος αθλητικός νόμος, με τους Αρκάδες να απαντάνε χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή τους.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους. Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι έχουν σωθεί και επί της ουσίας στα playouts ο Ράσταβατς και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να έχουν μια αξιοπρεπής παρουσία, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν. Θα γίνει ουσιαστικά το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, δίνοντας ορισμένες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και σε αυτούς που τα συμβόλαιά τους λήγουν, με σκοπό να διαπιστώσουν ποιοι εξ αυτών μπορούν να βοηθήσουν του χρόνου.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει να πετύχει νίκη εδώ και ενάμιση μήνα, από τα τέλη Γενάρη όταν κέρδισε με 3-1 τον Ατρόμητο. Έκτοτε, μέτρησε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Απέναντι στον Βόλο, όπου έχουν 2/2 φέτος, ο Μίλαν Ράσταβατς έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί αφού απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους οι Παπαδόπουλος, Μουνάφο, Καλτσάς, Γιαμπλόνσκι, Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς και Γκος.

Αναλυτικά η αποστολή: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Κωστέας.

Το μεγάλο κίνητρο στο ματς το έχουν, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς και αν τελείωνε το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή θα υποβιβάζονταν. Δείχνουν το τελευταίο διάστημα με τον Χρήστο Κόντη μια βελτιωμένη εικόνα, κάτι που έφερε και τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 3-1. Παρόλα αυτά, η αφαίρεση του ενός βαθμού που είχαν πάρει κόντρα στην Κηφισιά και το 3-0 με το οποίο κέρδισε στα χαρτιά η ομάδα των Βορείων Προαστίων το ματς (για ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι), τους έφερε σε δύσκολη θέση.

Αναμφίβολα, πάντως, ο Βόλος θα δώσει τη μάχη του ως το φινάλε, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς, ενώ ακολουθούν τα κομβικά παιχνίδια με Κηφισιά εντός έδρας και Παναιτωλικό εκτός. Μοναδική φετινή εκτός έδρας νίκη της ομάδας από τη Μαγνησία στη Λαμία, όπου επικράτησε με 2-1 σε έναν αγώνα που διεξήχθη στις 17 Δεκεμβρίου!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κόντης δεν υπολογίζει μόνο τους τιμωρημένους Μπαριέντος και Ασεχνούν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται άπαντες στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Ολιβέρα, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ποπέσκου, Μωραΐτης και Γκαρσία.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής – Λύρατζης, Χριστόπουλος, Πίτσου, Άλβαρες – Αλάγκμπε, Σουρλής – Παλάσιος, Μπαρτόλο, Κρέσπι – Μιριτέλο.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς – Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Άλχο – Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Γκαρσία, Κόμπα – Μωραΐτης.

Διαιτητής: Τζήλος
Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Κολλιάκος
Τέταρτoς: Κατοίκος
VAR: Παπαδόπουλος, Θ.Μωυσιάδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις