Με γεμάτο το “οπλοστάσιο” κόντρα στην ΑΕΛ

Η Νίκη Βόλου έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η βαριά ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β’ ολοκλήρωσε έναν κύκλο αρνητικών αποτελεσμάτων που ξεκίνησε με τις δύο εντός έδρας ήττες από την ΑΣΑ και την ΑΕΛ.

Για τη Νίκη Βόλου το κυριακάτικο ματς με τους βυσσινί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι μία ευκαιρία για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους φίλους της ομάδας και η αυτοπεποίθηση στο αγωνιστικό τμήμα ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ. Μπορεί η ΑΕΛ να καίγεται για τους τρεις βαθμούς θέλοντας να παραμείνει “ζωντανή” της πρώτης θέσης ωστόσο στον βολιώτικο σύλλογο δεν υπάρχουν περιθώρια για ακόμη μία ήττα καθώς το ήδη επιβαρυμένο κλίμα θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο με άγνωστες συνέπειες.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, εκτός του Τάσου Κρητικού, που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα στο Στάδιο της Νεάπολης. Στο προπονητικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Χοσέτε Μιράντα λόγω μίας εποχικής ίωσης, όμως αναμένεται να είναι παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Αν και η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε εισιτήρια εντούτοις φίλαθλοί της δεν θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο Πανθεσσαλικό καθώς η βολιώτικη ΠΑΕ ήταν κάθετα αρνητική να ανάψει το πράσινο φως. Αρνητική ούτως η άλλως είναι και η Αστυνομία που θα εκδώσει και σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις