Βόλος: 58χρονος κατέρρευσε έξω από σούπερ μάρκετ και πέθανε

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε ο Κωνσταντίνος Κουλουκτσής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 58χρονος ήταν μέλος συνεργείου εργολαβικής εταιρείας που είχε πάει στη Λαμία, για να εκτελέσει κάποιες εργασίες. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κουλουκτσή, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, στη Νεάπολη Βόλου.

Ήταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν ο 58χρονος, μετά τη δουλειά, πήγε μαζί με κάποιους συναδέλφους του σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης, για να πάρουν κάποιες προμήθειες.

Λίγο πριν, είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.
Ωστόσο, την ώρα που έμπαινε στο σούπερ μάρκετ, κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του, πελατών και του προσωπικού του καταστήματος.

 

Αμέσως, όλοι έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν να επαναφέρουν τον 58χρονο, ο οποίος δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης.

Σε λίγα λεπτά έφτασε και δεύτερο ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ που ανέλαβε την προσπάθεια ανάνηψης, κατά τη διακομιδή του στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Δυστυχώς, όταν ο άτυχος άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο Λαμίας, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αφού δεν επανήλθε ποτέ, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών.

gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις