Mπέος: «Πρότεινα τελικό στο Πανθεσσαλικό με 15.000 φιλάθλους»

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Sport FM της Αθήνας και στην εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου, έκανε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για να διευκρινίσει ποια ήταν η πρότασή του για τον τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

Ο Αχιλλέας Μπέος διευκρίνισε αρχικά ότι η χωρητικότητα του Πανθεσσαλικού είναι 22.500 θεατές και πρόσθεσε: “Από καμία πλευρά δεν ειπώθηκε για 3.000 εισιτήρια. Ήταν μία δική μου πρόταση, μετά από συνεννόηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, για 15.000 εισιτήρια. Το πως θα μοιραστούν είναι μία υπόθεση της ΕΠΟ, του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Συμφωνώ στο ότι μπήκανε οι κάμερες κι έγινε ο νέος αθλητικός νόμος, όχι για να βάζουμε μέσα 4-5 χιλιάδες φιλάθλους. Ο τελικός είναι μία γιορτή και ο λόγος που δεχθήκαμε να έρθουν φίλαθλοι στον Βόλο είναι γιατί δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, όπως είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου λοιπόν, αν και η Αστυνομική Διεύθυνση έχει τις αντιρρήσεις της, κάνει μία εισήγηση γιατί θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο, με 12.000 εισιτήρια στο σύνολο, αλλά πιστεύω με 15.000 εισιτήρια στο σύνολο θα υπάρχει ασφάλεια και θα είναι όλα καλά. Από ‘κει και πέρα το καρπούζι και μαχαίρι το έχει η ΕΠΟ με τις ομάδες.

Εγώ δεν είχα κανέναν λόγο να είμαι στη σύσκεψη. Μας ρωτήσαν αν δίνουμε το γήπεδο. Πάρτε το με μεγάλη χαρά!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις