Σε ρυθμό προπόνησης ο Ολυμπιακός Βόλου 6-0 την Ακρόπολη

Σε ρυθμό προπόνησης ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε εύκολα (6-0) από το Σέσκλο, κόντρα στην τοπική Ακρόπολη, θέλοντας έναν βαθμό ακόμη για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α’ ΕΠΣΘ.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με αυτογκόλ του Τζινιέρη, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει στη σέντρα του Κυρίτση, με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 0-2 έγραψε ο Σέττος στο 15’ όταν σε σουτ του Ζέρη πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Βίτσου και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’ ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε και τρίτο τέρμα με σουτ του Ζέρη.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να είναι κυρίαρχοι και χωρίς να φορτσάρουν να δημιουργούν προϋποθέσεις για περισσότερα τέρματα. Στο 53’ το σουτ του Αναστασίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βίτσου και ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός έκανε το 4-0 με πλασέ του Βλάχου. Στο 65’ ο Σιόβας έβαλε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ που από κοντά και μετά από πάσα «πάρε-βάλε» του Ματτέα έκανε το 0-5. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Ζάχος με σουτ στο 86’.

Ακρόπολη Σέσκλου: Βίτσιος, Πούλιος, Πασιάς, Στρούγγης, Γκάγκας Κ., Κολημήτρας Κ. (60′ Χρυσαφόπουλος), Τζινιέρης (60′ Παγώνης), Κολημήτρας Α., Δανιλόπουλος, Αξιώτης (75′ Κουκουβίνος), Γκάγκας Δ.

Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Κακάμης (46′ Νούσιος), Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αναστασίου (73′ Ζάχος), Ματτέα, Κυρίτσης (61′ Σιόβας), Βλάχος (61′ Καρατσόλης), Ζέρης, Σέττος (46′ Κατσαγεωργίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις