Η στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης στους Άγιους Αναργύρους – Βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος έχει καταγραφεί η επίθεση του 39χρονου στη νεαρή γυναίκα

Βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει τη στιγμή της άγριας δολοφονίας της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Στο βίντεο που παρουσίασε αποκλειστικά το LIVE NEWS φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή της δολοφονίας.

Τον είδε έξω από το ΑΤ

Όταν η κοπέλα βγήκε από το Α.Τ και καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, είδε τον πρώην σύντροφο της να στέκεται κοντά στο τμήμα και τότε γύρισε τρέχοντας με σκοπό να ξαναμπεί μέσα και να σωθεί.

Η 28χρονη μάλιστα, ενημέρωσε τον αστυνομικό με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο πως ο δράστης βρίσκεται έξω από το τμήμα.

Δυστυχώς, όμως, δεν προλαβαίνει. Ο δράστης αρχίζει να την κυνηγάει, και την μαχαιρώνει 5 φορές.

Οι κάμερες από τα γύρω καταστήματα καταγράφουν το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LIVE NEWS, η κάμερα του τμήματος ήταν η μόνη η οποία δεν κατέγραφε εκείνη την ώρα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η άτυχη γυναίκα πήγε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον δράστη, επειδή την παρενοχλούσε και επειδή φοβόταν για τη ζωή της.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Ωστόσο, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα κι ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αστυνομικός που βρισκόταν στο φυλάκιο δεν βγήκε έξω να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα αλλά και οι ίδιοι, όπως επεσήμαναν, δεν έσπευσαν να βοηθήσουν γιατί φοβήθηκαν για τη ζωή τους, καθώς ο δράστης κυκλοφορούσε με το κουζινομάχαιρο στον δρόμο και απειλούσε την 28χρονη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις