Έρχεται “βροχή” πειθαρχικών διώξεων από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Ερχεται… “βροχή” πειθαρχικών διώξεων, από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, μετά από τις αποκαλύψεις του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, με τους 60 εμπλεκόμενους.

Η “Δίκη στο Open” αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Εφέτης Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος υπέβαλλε αίτημα στον επίτιμο αντεισαγγελέα του ΑρείουΠάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, για να πληροφορηθεί τα στοιχεία των εμπλεκομένων στο κύκλωμα στοιχηματισμού, το οποίο λειτουργούσε ως “πλυντήριο μαύρου χρήματος”.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, έστειλε έγγραφο στην Αρχή Ξεπλύματος, με το οποίο ζήτησε στοιχεία από το 200 σελίδων πόρισμα του κ. Βουρλιώτη, στο οποίο εμπλέκονται πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και ομάδες ακόμη και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το πόρισμα Βουρλιώτη που εντοπίζει ξέπλυμα 1 δισ. ευρώ έχει επίσης διαβιβαστεί στον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε έρευνα, για σοβαρά κακουργήματα

πηγή: dikisports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις