«Δύο στημένες διαιτησίες για να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν πίστευε όσα είδε στο Βικελίδης και τόνισε πως οι Πειραιώτες έπρεπε να κερδίσουν με 4-0 την ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και έδωσε το μήνυμα για τη συνέχεια!

Αναλυτικά όσα είπε στην «Ώρα του Σωτήρη»:

«Είδα δύο στημένες διαιτησίες που κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα αποτέλεσμα ενός σχεδίου. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πως υπάρχει ένα κέντρο το οποίο καθορίζει μέσω των διαιτητών τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη, αλλά και τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη Superleague 1.

Όποιος κάνει μια μελέτη των κρίσιμων παιχνιδιών, θα καταλάβει. Επειδή εμείς, όλα τα προσέχουμε, όλα τα βλέπουμε και θα τα αναδείξουμε. Δεν είδα από τον Παναθηναϊκό μια αντίδραση. Ήταν μια ακραία συμπεριφορά. Τελικά όλα σκεπάστηκαν κάτω από το χαλί, γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός και κέρδισε, ο Άρης ήταν καλύτερος.

Ο σκοπός ήταν να μην κερδίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Και ο Γερμανός στην OPAP Arena σφύριξε για να μην πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ. Τα λέω πολλά χρόνια!

Όποιος είδε το παιχνίδι του ΟΦΗ… ο διαιτητής Πουλικίδης απέβαλε τους τρεις καλύτερους παίκτες. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όποιος ξέρει ποδόσφαιρο, είδε πώς σφύριξε ο Σιδηρόπουλος στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός είναι βασικός διεκδικητής του πρωταθλήματος. Αν δεν είχε γίνει η τραγωδία με τον Σλοβάκο διαιτητή, η τραγωδία με τον Χουάνκαρ που θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι, θα είχαμε 3+3 βαθμούς. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα έπρεπε να κερδίσει 0-4

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με δαπάνη πολλών εκατομμυρίων από τον ιδιοκτήτη να αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες. Έχει έναν πολύ καλό κορμό. Έχει και τον Αμπι που τον ‘καταθροχθίζει’ τον αντίπαλο. Υπάρχει και ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ένας καταπληκτικός προπονητής. Μπορεί να είναι όλοι αισιόδοξοι πως ξαναβγαίνει μία μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις