Μπράτσος: «Μείναμε ζωντανοί, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο Κώστας Μπράτσος τόνισε πως η Κηφισιά έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, τόνισε πως όλοι στην ομάδα πιστεύουν σε αυτή, ανέλυσε την αλλαγή πλάνων μετά το προβάδισμα του Ατρομήτου κι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σε αυτά που τους ζήτησε.

Αναλυτικά: «Μία κλαίμε, μία γελάμε, σήμερα είμαστε χαρούμενοι, είμαστε ζωντανοί, συγχαρητήρια στα παιδιά που περνάνε δύσκολες στιγμές. Εμείς να ξέρετε στην ομάδα, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, πιστεύουμε σε αυτό που γίνεται και θα το πάμε μέχρι τέλους. Είναι άλλα δύο παιχνίδια, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που θα δικαιούμαστε από κάποια παιχνίδια.

Μπήκαμε πάλι στη διαδικασία να δεχτούμε ένα γκολ, αν και ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι για να προηγηθεί, εμείς του δώσαμε μια μπάλα και προηγήθηκε, αλλάξαμε σχηματισμό, ρισκάραμε, βάλαμε παίκτες μέσα στην περιοχή, κάναμε πράγματα, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν γιατί, ότι κίνηση και να κάνεις, ότι σοκ και να προσπαθήσεις να προκαλέσεις από τον πάγκο, αν τα παιδιά δεν το πιστέψουν, δεν ανταποκριθούν, δεν πάνε με το πλάνο, δεν θα γίνει… Αυτό, λοιπόν, έγινε σήμερα και δεν μπορώ παρά να πω συγχαρητήρια, αλλά τονίζω πάλι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς με τα επόμενα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι όταν η Κηφισιά γύρισε το σύστημα σε 3-5-2 άλλαξε η εικόνα της κι έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο: «Κάθε σχηματισμός έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και τι ζητάς από αυτούς. Εμείς σχηματίσαμε ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά στη μέση ήταν ο Σνάιντερλαν που είχε εντολή να προωθείται και να μας κάνει πράγματα στο κέντρο, αυτόν τον έξτρα παίκτη τον χρησιμοποιήσαμε για να βάλουμε στην περιοχή την μπάλα κι από εκεί προήλθαν και τα γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις