Μπαράζ προσαγωγών/συλλήψεων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία Λυγγερίδη!

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από φωτοβολίδα που δέχτηκε στον μηρό από οπαδό του Ολυμπιακού, στα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το κλειστό του Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του “αιώνιου” ντέρμπι στο βόλεϊ.

Μετά από πολυήμερη μάχη στην εντατική, ο 31χρονος αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή στις 27 Δεκεμβρίου, μεγαλώνοντας τη μακρά λίστα των θυμάτων οπαδικής βίας στη χώρα μας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του νέου αυστηρού αθλητικού νόμου, ενώ προηγουμένως είχαν κλείσει για μεγάλο διάστημα τα γήπεδα της Super League.

 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε μπαράζ προσαγωγών οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, που φτάνουν μάλιστα τις 50 (!), οι οποίες πάντως αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα σχηματιζόταν δικογραφία που αφορούσε μεταξύ άλλων τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για το τραγικό συμβάν. Η επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το απόγευμα.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις