Χειροπέδες σε αρχηγικά μέλη της Θ7 για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι περισσότεροι συλληφθέντες της μεγάλης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας, σχετικά με την δολοφονική επίθεση στου Ρέντη στο 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας με θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη!

Όπως έχει γίνει γνωστό, από τα ξημερώματα της Δευτέρας βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται και ήδη υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία!

Μεχρι αυτή την ωρα εχουν συλληφθει 57 ατομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφια θα περιλαμβανει 158!

Στη συντριπτικη πλειοψηφια οι συλληφθεντες είναι οργανωμενοι οπαδοι του Ολυμπιακου. Αναμεσα τους είναι και ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ  της δολοφονιας Λυγγερίδη! Ο ηθικός αυτουργός δεν θα παραπεμφθεί μόνο για ηθική αυτουργία αλλά και για συμμετοχή σε επεισόδια με αθλητικό υπόβαθρο.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, βρίσκονται αρχηγικά μέλη της Θύρας 7 και άτομα που έχουν ταυτοποιηθει σε διακίνηση ναρκωτικών, ξυλοδαρμούς και αλλα αδικήματα, ενώ κάποιοι εξ αυτών είχαν συλληφθεί για άλλα οπαδικά επεισόδια!

Παράλληλα στο πλαίσιο της επιχείρησης έχει πραγματοποιηθεί και μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και οχήματα, από όπου έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια. Από τις κατ οίκον έρευνες βρήκαν πολλά ρούχα τα οποία ταχτοποιούνται με ρουχα που φορουσαν κατά την διαρκεια των επεισοδιων, ενώ επίσης βρηκαν και διαπιστευσεις της  Super League για αγωνες του Ολυμπιακου.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις