Έτοιμος για το δεύτερο βήμα ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου

????????????????????????????????????

Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα στις 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο του Βελεστίνου, θα επιδιώξει να κερδίσει την Α.Ε. Μαλεσίνας και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Η αλλαγή έδρας της τελευταίας στιγμής έχει πεισμώσει παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμο και όλοι μαζί θα παλέψουν για τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκτός έδρας νίκη στον Παλαμά.

Ο Στέλιος Αρσένος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κακάμη που τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο όπως και τον Αλέξανδρο Ζέρη που αποβλήθηκε και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Η Μαλεσίνα δεν θα είναι εύκολη λεία για τους ερυθρόλευκους και …έρχεται στο Βελεστίνο με την ψυχολογία στα ύψη μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί του ΠΑΟΚ Κοίλων.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Γιαννακός από την Ένωση Μακεδονίας, αντί του Γιώργου Ασλανίδη από την Πιερία που είχε οριστεί αρχικά. Βοηθοί παρέμειναν οι ίδιοι, Γιώργος Κουτσινακίδης και Ματθαίος Μαυρογιώργης από την Ένωση Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις