«Ακόμη και τώρα να μπουν κάμερες, ο τελικός δεν μπορεί να γίνει με κόσμο»

O πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στην απόφαση ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Όσο το περιβόητο αυτοδιοίκητο είναι διάτρητο από πολλές πλευρές και μπορεί ο καθένας, μεσούσης της σεζόν, να θεσμοθετήσει νόμους, οι οποίοι δεν μπορούν να εφαρμοστούν, τότε θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τη διακήρυξη μεσούσης της σεζόν και να αλλάξει η έδρα του τελικού. Ακόμη και να πλήρωνε σήμερα ο Άρης για τις κάμερες δεν θα προλαβαίναμε να γίνει τελικός Κυπέλλου με κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός είπε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο δεν είναι ασφαλές το Πανθεσσαλικό ώστε να διεξαχθεί ο τελικός με οπαδούς. Η Αστυνομία την Παρασκευή (17/5) θα ελέγξει το γήπεδο, εσείς πιστεύετε ότι προλαβαίνουν τοποθετηθούν κάμερες στο γήπεδο;

Το μόνο που μπορούσε να συζητηθεί στη σημερινή σύσκεψη ήταν να γίνει μια εξαίρεση και το Πανθεσσαλικό να έχει κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, παρότι εδώ και μήνες οι αγώνες στο εν λόγω γήπεδο γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η Αστυνομία δεν συζητούσε αυτό το ενδεχόμενο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις