Ελευθερόπουλος: «Έκλεισε ο κύκλος μου στη Νίκη – Θα παραμείνω οπαδός της»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Νίκη Βόλου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Μακεδονικό. Ο 47χρονος προπονητής μίλησε για το δέσιμό του με την ομάδα και ανέφερε ότι θα παραμείνει για πάντα οπαδός της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Τα φετινά παιχνίδια με τον Μακεδονικό είχαν παρόμοιο σενάριο. Ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε πληθώρα ευκαιριών όπως και στο πρωτάθλημα, στο πρώτο μας παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Είναι κάποια παιχνίδια που για κάποιον λόγο, δεν είχε την ίδια σημασία που είχε στη διάρκεια του πρωταθληματος αλλά ακόμη κι έτσι, ακόμη και σήμερα είχε μεγάλη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού και στις τελικές που είχαμε, που ήταν συντριπτικά περισσότερες.

Το σημαντικό είναι ότι τελείωσε μία σεζόν και να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση. Ξεκίνησε με πολύ μεγάλες προσδοκίες. Καταφέραμε αρκετά πράγματα, άλλα δεν τα καταφέραμε. Τον ανώτερο στόχο δεν τον πετύχαμε και αυτό είναι κάτι που το πίστευα πολύ.

Έχω ανακοινώσει στους παίκτες, στον αντιπρόεδρο και στον πρόεδρο ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα και θα αποχωρήσω, θέλω να πω πως η Νίκη είναι μία ομάδα που τρέφω πολύ έντονα συναισθήματα γι’ αυτή. Σ’ αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ πέρα την αγάπησα πάρα πολύ και την αγαπώ. Θα παραμείνω φανατικός υποστηρικτής της. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για τους παίκτες, σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, σε άλλα πράγματα θα μπορούσαμε καλύτερα.

Από ‘δω και πέρα η Νίκη θα έχει ακόμη έναν οπαδό κι αυτός θα είμαι εγώ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις