Συνεργασία Ηρακλή Βόλου με τον Τάκη Αναγνωστόπουλο

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣΘ Ηρακλής Βόλου κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν, όπου θα επιδιώξει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως είναι γνωστό, την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Μπαντάς, ενώ η προετοιμασία της ομάδας ορίστηκε να αρχίσει την 1η Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα.
Στο κομμάτι αυτό…

…θα βοηθήσει σημαντικά και ο Τάκης Αναγνωστόπουλος. Ο Βολιώτης προπονητής ήλθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή, προκειμένου να αναλάβει την εκγύμναση των «κυανολεύκων» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση του Κώστα Λιάρου, ενός παίκτη που θα προσφέρει ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Ηρακλή. Από κει και πέρα, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία ποδοσφαιριστές που πέρυσι αποτέλεσαν βασικά στελέχη, όπως οι Ασλάνογλου, Μοράλες, Γ. Κοντοβάς, Φέζο, ενώ έμειναν και οι Ανατολής και Γιαουπλάρι.
Στον αντίποδα, ο Νούσιας πήγε στον Άρη Μελισσατίκων, ο Σοροβόλας επέστρεψε στον Μαγνησιακό, ενώ άγνωστο είναι αν θα μείνουν οι Πολυμέρου και Τσελεπής, καθώς βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις