Παίκτες της ΑΕ Καραϊσκάκης Καραγιαννίδης και Γούλας

Δύο ακόμη παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ της η ΑΕ Καραϊσκάκης. Πρόκειται για τον 26χρονο αμυντικό Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (εξ. φωτο) και τον 29χρονο μέσο Γιάννη Γούλα. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας από την Άρτα:

«Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (αμυντικός) και Γιάννη Γούλα (μέσος).

Ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης είναι ένας έμπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και είναι πλέον στην διάθεση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Καραγιαννίδης είναι γεννημένος στα Ιωάννινα στις 15-6-1990 (έχει ύψος 1,90). Την πρώτη του…γνωριμία με το άθλημα του ποδοσφαίρου την είχε στην Ακαδημία της Ανατολής Ιωαννίνων και ακολούθως η καριέρα του είχε ως εξής. Αιγάλεω(Β΄Εθνική), Δόξα Κρανούλας (Γ’ Εθνική), Ρόδος (Β’ Εθνική), Ρούβας Ηρακλείου Κρήτης (Γ’ Εθνική), ΑΟ Κασσιώπη / Κέρκυρα ΠΑΕ Κέρκυρας (Β’ Εθνική). Στο παρελθόν ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης διατέλεσε στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Ο Γιάννης Γούλας (μέσος) γεννηθείς την 2-6-1987 στην Άρτα, είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Αρτινού ποδοσφαίρου. Έχει αγωνιστεί σε πολύ σημαντικές ομάδες με πρωταγωνιστικό στόχο, στην Γ’ Εθνική. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αμβρακίας Κωστακιών, όπου βοήθησε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα της Αμβρακίας στην Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην ”οικογένεια” της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !

Εκ του Δ.Σ.»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις