ΘΗΣΕΑΣ: Ενίσχυση στον άξονα

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες έναρξης της προετοιμασίας, τόσο ο ομάδες εντείνουν τις κινήσεις τους για να κλείσουν το ρόστερ. Στο Θησέα γνωρίζουν τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα και κινούνται στο να τα συμπληρώσουν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άξονα της ομάδας του, επιθυμεί να δυναμώσει ο Δημήτρης Κόφφας και γι αυτό το λόγο είναι σε αναζήτηση παικτών που αγωνίζονται ως κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και σέντερ φορ.
Σε ότι έχει να κάνει με τις δυο πρώτες περιπτώσεις έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις με πιθανούς στόχους, ωστόσο δεν προέκυψε συμφωνία, καθώς κάποιες μεταγραφές χάλασαν την τελευταία στιγμή. Ωστόσο υπάρχουν ακόμη ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομα΄δα και η ανακοίνωσή τους είναι θέμα χρόνου.
Η αναζήτηση επιθετικού δείχνει πιο δύσκολη περίπτωση και γι’ αυτό ο έμπειρος προπονητής, δεν αποκλείεται να δοκιμάσει κάποιες λύσεις εκ των έσω, δίνοντας δηλαδή νέο ρόλο σε παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα.
Τέλος, από πλευράς Θησέα γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί στο ρόστερ ένα νεαρός και φέρελπις τερματοφύλακας, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά και δεν αποκλείεται να είναι αποκάλυψη εφόσον αποκτηθεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις