Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ: Το επόμενο Σάββατο η πρώτη συνάντηση

Το επόμενο Σάββατο (30/7) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ προπονητή και παικτών, λίγες ημέρες πριν ήταν έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου. Νέος προπονητής θα είναι…

ο Δημήτρης Ζιώγας, ενώ στο τεχνικό τιμ αναμένεται να παραμείνει κι ο Βασίλης Μυγδαλάκης που καθοδήγησε τους νησιώτες την περσινή περίοδο με μεγάλη επιτυχία.
Επίσης σημαντικό κομμάτι του περσινού ρόστερ θα παραμένει αποτελώντας το βασικό κορμό της ομάδας, η οποία αναμένεται να πλαισιωθεί από παιδιά νεαρότερης ηλικίας που κατάγονται από το νησί.
Όλοι ξεκινούν με μεγάλη διάθεση να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα, παρόλο που η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η τουριστική σεζόν βρίσκεται στην κορύφωσή της.
Μάλιστα, για να μπορέσουν όλοι να ξεκινήσουν προετοιμασία, συνδυάζοντας ταυτόχρονα και τις ιδιαίτερα αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αναμένεται οι προπονήσεις να γίνονται σε δυο γκρουπ, ένα πρωινό ( στις 07:00′) κι ένα αντίστοιχο απογευματινό !

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις