ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Περιμένοντας το γήπεδο…

Σε πλήρη στασιμότητα βρίσκονται τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου, για τη νέα χρονιά. Το βασικό πρόβλημα για την ομάδα ήταν και παραμένει το γηπεδικό, καθώς…

ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί τα απαιτούμενα έργα τοποθέτησης του πλαστικού τάπητα.
Η κατασκευή του γηπέδου έχει ενταχθεί στα επιδοτούμενα έργα από το ΕΣΠΑ, ωστόσο οι καθυστερήσεις με τις διάφορες αξιολογήσεις και τα λοιπά οικονομικά θέματα που απασχολούν τη χώρα, είχαν αντίκτυπο και στην εξέλιξη των έργων.
Ωστόσο, από την ώρα που η τελευταία αξιολόγηση έχει ολοκληρωθεί, στην ομάδα της Αργαλαστής περιμένουν πλέον την επανέναρξη χρηματοδότησης των έργων.
Αυτό το γεγονός σημαίνει ότι θα τρέξουν οι διαδικασίες και για την παραγγελία και τοποθέτηση του τάπητα, αλλά και της τοποθέτηση των φώτων του γηπέδου.
Σε περίπτωση που τα έργα εκτελεστούν στον προσδοκώμενο χρόνο, θα επιλυθεί ένα τεράστιο πρόβλημα της ομάδας, η οποία για να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα, ακόμα κι όταν αυτός είναι εντός έδρας, υποχρεώνεται να ταξιδέψει ως και 30 χιλιόμετρα, ενώ λόγω της έλλειψης γηπέδου, ως επί το πλείστον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούνται να αγωνιστούν, χωρίς προηγούμενος να έχουν κάνει έστω και μια προπόνηση.
Επιπλέον, θα δώσει πνοή στην περιοχή και στα νέα παιδιά που επιθυμούν να αθληθούν κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γήπεδο που να εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις